Produkty pro míčová dráha (10)

Řemeslná výroba koňaku - XO koňak - Rezerva 2012 - Láhev 20 cl

Řemeslná výroba koňaku - XO koňak - Rezerva 2012 - Láhev 20 cl

Výjimečný produkt si žádá výjimečné balení UNIKÁTNÍ ŘEMESLO VE FRANCOUZSKÉM STYLU Rozhodli jsme se zvýraznit tento koňak prostřednictvím rafinovaného balení, abychom podtrhli francouzské řemeslo. DOPORUČENÍ K POUŽITÍ: Tento koňak si můžete vychutnat jako digestiv nebo s ledem. Může doprovázet jak vaše rodinné akce, tak vaše jídla, ale také se stát partnerem vašich večerů.
Přenos Tepla - Přímý a Nepřímý

Přenos Tepla - Přímý a Nepřímý

Přenos tepla, přímý a nepřímý Při přímém přenosu tepla se obraz tiskne na nosný materiál v zrcadlovém obraze a poté se opatří lepidlem. Před přenosem se lepidlo aktivuje teplem a výrobek se dostává do přímého kontaktu s obrazem. Obraz se nyní přichytí k výrobku a může být vypálen. Tento postup je výhodný, protože neobsahuje opotřebitelné komponenty. V závislosti na typu stroje lze dekorovat kuželové, válcové, oválné a také obdélníkové výrobky. Dekorovaná plocha by však měla být rovná, tj. ani konkávní, ani konvexní. Pro konkávní nebo konvexní plochy či reliéfy doporučujeme spíše nepřímý přenos tepla. Zde se "lepidlo" nachází na papíře, na který je vytištěn obraz v správném směru. Při zahřátí se toto lepidlo pod obrazem roztaví a obraz je pomocí také zahřátého silikonového tampónu od papíru oddělen.
Morcillol 027

Morcillol 027

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masný průmysl, k výrobě tepelně zpracovaného masného produktu nazývaného "Morcilla". Formát: sáček 5 kg
Kulaté vrtací hlavy

Kulaté vrtací hlavy

Kulaté vrtací hlavy
Červené Víno Gravitace

Červené Víno Gravitace

AOP VENTOUX 40% Syrah 30% Grenache noir 30% Carignan
Čistý Původ 100% Peru

Čistý Původ 100% Peru

Peru patří mezi nejzalesněnější země na světě, více než polovina Peru je pokryta stromy – a velká část z toho je amazonský tropický les. Není divu, že Peru je v top 10 nejvíce biodiverzních zemí na světě. Bohužel, odlesňování a degradace lesů jsou v Peru vážné problémy, způsobené monokulturním zemědělstvím, těžbou, výstavbou silnic a nelegálním kácením. Protože kakao roste v agrolesnictví, jeho pěstování dává farmářům příležitost vydělat si, zatímco chrání lesy a zachovává biodiverzitu. Kakao Peru Ucayali je organicky produkováno a certifikováno; nejsou používány žádné pesticidy ani chemická hnojiva. Kakao Peru Ucayali pochází z odrůd Trinitario. Jeho chuťový profil se vyznačuje vyváženým čokoládovým tělem, nízkou kyselostí, s pozoruhodnými sladkými tóny karamelu a ořechů a náznaky ovocných chutí. Po ručním sběru přinášejí farmáři mokré kakaové boby do centrální fermentační jednotky. Původ: Peru Region: Střední Amazonie Odrůda: Trinitario Náznaky: Karamel, ořechový, ovocný SKU: 5430002193212 ČISTÁ ČOKOLÁDA: 100% kakaové boby Energie: 550Kcal, 2300kJ Celkový tuk: 52g z toho nasycené tuky: 31g Sacharidy: 5g z toho cukry: 0g Bílkoviny: 15g Sůl: 0g
Mâcon Azé

Mâcon Azé

Lesklá zlatá barva se zelenými odlesky. Čerstvé, intenzivní s tóny peckovin (broskev, meruňka) a sušeného ovoce (mandle, lískový ořech). Tonizující, dužnina je vinná, subtilní, dobře vyvážená přirozenou svěžestí.
Chorizo blanco criollo 120

Chorizo blanco criollo 120

Směs aditiv, koření a dochucovadel, určená pro masné výrobky, k výrobě tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "chorizo blanco" nebo "longaniza blanca", zrajícího tradičními metodami po dobu alespoň 30 dní. Formát: balení 160g, sáček 4kg
Původ vanilky Komory

Původ vanilky Komory

Komory se skládají ze 4 ostrovů: Mayotte a tří ostrovů nezávislých na Francii, které tvoří Unie Komor (Velký Komor, Anjouan a Moheli). Velký Komor je sopečný ostrov. Ostrov trpí vážným nedostatkem vody, sopečné skály vodu neudržují a je zde málo zdrojů. Hlavním ekonomickým zdrojem je pěstování vanilky. Vanilka, která byla na Komory zavedena před 30. lety 20. století, se pěstuje na všech čtyřech ostrovech tradičním způsobem. Tato rozmarná orchidej nabízí krásný květ s hroznovitým uspořádáním. Oplodnění provádějí ženy ručně za úsvitu. Dobrá pracovnice „vdává“ 1000 až 1500 vanilkových květů denně. Během sklizně se sbírá lusk po lusu, přesně těsně před „technickou zralostí“. Původ: Komory Region: Velký Komor Odrůda: Planifolia Náznaky: Rostlinné, květinové, estragon SKU: 5430002193137 obsah Polyolů: 25g ° Energie: 525Kcal, 2197kJ Celkový tuk: 49g z toho Nasycené tuky: 30g Sacharidy: 32g z toho Cukry: 6g * Bílkoviny: 9g Sůl: 0g